Behöver du lyfta tungt?

Lyftkran

Ska du flytta? Har du tunga möbler som ska flyttas, som ett piano, kassaskåp, ståtlig staty eller något annat? I sådana fall krävs det att du ordnar ordentliga liftar för att kunna lyfta över pianot, flygeln, statyn eller liknande. Läs mer om kranbilar och lyftkranar här: edinskranar.se/vara-kranar/kranbilar/.

Praktiskt med lyftkran vid tunga lyft

Att använda en stor lyftkran, på minner om filmen Ghost som kom 1990. Den tog biopubliken med storm, om kärlek som till och med fortsatte efter döden. Filmen Ghost handlar ju om en man som mördas och vars flickvän senare efter att han dött, utsätts för fara. Den döda mannen försöker komma i kontakt med flickvännen för att varna henne mot den farliga mördaren. Den döda mannen försöker kommunicera med flickvännen genom att medium (Whoopie Goldberg) som egentligen inte är något medium, utan bara en lurendrejare. I vilket fall som helst, inleder filmen med en scen där en stor lyftkran flyttar en stor staty in i den lägenhet där paret ska flytta in. Och scenen med lyftkranen visar verkligen lyftkranars potential; flytta stora och skrymmande saker och möbler. Lyftkrans scenen påminner om hur viktigt det är att ha en bra lyftkran när man ska få in – eller ut tunga och skrymmande saker.

Har du också något tungt som du behöver flytta?

Att bära ut piano eller flygel på egen hand är svårt och riskfyllt, då det är lätt att skada sig och andra. Att få ett tungt piano på fötterna eller över sig kan vara riskabelt och risken är stor att du skadas. Det är då man tar hjälp av en mobilkran som lätt och behändigt lyfter pianot ur rummet och in på lastbilen. Sedan är det bara att köra iväg med det och sedan ta hjälp av lyftkranen för att få in pianot eller flygeln in i den nya lokalen.
Just lyftkranar är otroligt praktiska för flytt av olika slag.

Categories: Uncategorized